Osastot

Ale

Alpine EZi-DAB-BT

249,00  179,90 

Bluetooth handsfree ja langaton musiikin toisto, mihin tahansa autoon jossa on alkuperäinen tai jälkiasennettu radio.

Helppo asentaa!

Kuvaus

EZi-DAB-BT on helppo ja tyylikäs tapa lisätä autoon langaton musiikin striimaus sekä bluetooth handsfree. Laite sopii kaikkiin autoihin, joissa on alkuperäinen tai jälkiasenteinen radio sekä tupakansytytin, josta EZi-DAB-BT saa käyttövirran. Näyttö on langaton ja se voidaan asentaa autossa mihin tahansa. EZi-DAB-BT tukee myös digitaalisia radiolähetyksiä, jotka ovat käytössä useassa Euroopan maassa. Katso DAB-lähetyksiä tukevat maat tämän sivun alareunasta.

 


Helppo asentaa ja ottaa käyttöön
EZi-DAB-BT on helppo asentaa. Keskusyksikkö on noin tulitikkuaskin kokoinen ja se suositellaan asennettavaksi apukuskin puolelle, auton tuulilasin reunaan. Keskusyksiköltä tuodaan virtajohto auton tupakansytyttimeen ja handsfree -mikrofoni sijoitetaan kuljettajan puolelle, esim. aurinkolipan läheisyyteen. Tämän jälkeen langaton näyttö asennetaan haluttuun paikkaan ja laite on käyttövalmis. Ulkomaanmatkoja ajatellen, keskusyksikköön liitettävä DAB-antenni voidaan liimata tuulilasiin, mutta antenni on tarpeeton Suomen rajojen sisäpuolella.

Käyttöönotto tapahtuu luomalla puhelimen ja keskusyksikön välille Bluetooth-yhteys, jonka jälkeen valitset autosi soittimesta radiotaajuuden, joka ei ole minkään radioaseman käytössä ja valitset EZi-DAB-BT keskusyksiköstä saman taajuuden. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää soittimesi 3,5mm AuxIn -sisääntuloa, mikäli sellainen soittimesta löytyy.

 


Langatonta musiikin striimausta ja HandsFree -puhelut
Parita puhelimesi tai tablettisi Bluetoothin avulla EZi-DAB-BT:n kanssa ja voit kuunnella lempimusiikkiasi missä ikinä ajatkin. Langattomalta näytöltä näet esim. soivan kappaleen ja esittävän artistin tiedot.

 

Langaton näyttö
EZi-DAB-BT:n langaton näyttö on helppo asentaa ”mihin vaan”. Näytön telineessä on tehokas liimapinta ja pallonivel mahdollistaa näytön kääntelyn haluttuun asentoon. Näyttö toimii kahdella AAA-paristolla (mukana paketissa).

 

Häiriöttömät ja korkealaatuiset DAB-lähetykset
DAB/DAB+ radio mahdollistaa korkealaatuiset sekä täysin häiriöttömät radiolähetykset. Digitaaliradio löytää automaattisesti kaikki saatavilla olevat DAB-kanavat ja pystyt valitsemaan kanavat nimen perusteella. DAB/DAB+ lähetykset eivät ole Suomessa käytössä.

 

Ja vielä lisää…
Lataa Android- tai iOS-laitteeseesi ilmainen Pure Go sovellus ja saat lisää ominaisuuksia käyttöösi.

 

  • Sisäänrakennettu Bluetooth
  • Handsfree-puhelut (HFP)
  • Musiikin striimaus (A2DP ja AVRCP 1.4)
  • OPP Objet Push Profile
  • Langaton näyttö
  • DAB-viritin 20:lla muistipaikalla
  • DAB+ tuki
  • Mukana mikrofoni, DAB-antenni, 12V adapteri sekä 2 x AAA-paristot langattomaan näyttöön

 

 

Maat, joissa DAB-lähetykset käytössä:
Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja, Hollanti, Sveitsi, Italia, Belgia, Irlanti, Tsekin tasavalta, Puola, Slovenia, Gibraltar, Malta, Monaco, Australia, Hong Kong, Kuwait ja Etelä-Korea

 

Maat, joissa DAB-lähetyksiä kokeillaan ja/tai niissä on rajoituksia:
Itävalta, Ukraina, Turkki, Romania, Latvia, Slovakia, Unkari, Bahrain, Brunei Darussalam, Kiina, Indonesia, Israel, Malesia, Mongolia, Myanmar, Uusi Seelanti, Qatar, Etelä-Afrikka, Thaimaa, Tunisia, Arabiemiraatit

 

Ohjelmistopäivitys:
Lataa päivitysohje täältä (.pdf)
Lataa päivitystiedosto täältä.

 

Lisätiedot

Merkki