Osastot

APF-X310MIB

219,90 

CAN -> UART sovite VW-konsernin autoihin (MIB-PQ Seat, Skoda, VW)

Rattikaukosäädinsovite, joka lisäksi tuo auton informaatiot soittimen näytölle aina ilmastointilaitteen tiedoista, auton alkuperäisen peruutustutkan tietoihin.

Osasto:

Kuvaus

Kun autoon vaihdetaan alkuperäisen soittimen tilalle Alpinen soitin, kuljettaja saa jatkossakin auton informaatiot, aivan kuten auton alkuperäisenkin soittimen kanssa.

APF-X310MB näyttää Alpinen näytöllä auton ilmastointilaitteen tiedot, peruutustutkan tiedot, mahdollistaa auton menuvalikoiden käytön sekä tuo yhteensopivuuden auton alkuperäisten rattipainikkeiden ja Alpinen välille.

 


Ajoneuvon tiedot
CAN-väylämuunnin mahdollistaa auton asetusten muuttamisen Alpinen kautta.


Rattipainikkeet
Alpine-soitin on yhdistetty APF-X310MB sovitteella myös auton alkuperäisiin rattipainikkeisiin. Saat käyttöösi äänenvoimakkuuden säädön, kappaleiden vaihdot, puhelinpainikkeet ja voit myös aktivoida iPhonen Siri-toiminnon, irrottamatta otetta ratista.

 


Mittariston informaatiot
Mittaristossa oleva näyttö ilmaisee esim. radiokanavan tiedot ja navigoinnin nuolet (tämä toiminto ei ole käytössä kaikissa autoissa / riippuen auton alkuperäisestä radiosta)

 


Mikäli autossasi on alkuperäinen peruutustutka, tämän informaatiot tulevat myös Alpinen näytölle. Jos asennat peruutuskameran, saat halutessasi näiden molempien tiedot näytölle samanaikaisesti.

 


Lämmitys- ja ilmastointilaitteen tiedot
Kun säädät auton ilmastointilaitetta tai penkinlämmittimiä, nämä informaatiot tulevat automaattisesti muutamaksi sekunniksi Alpinen näytölle.

  • Yhteensopiva VW-konsernin autot (MIB-PQ Seat, Skoda, VW)
  • Rattikaukosäädin CAN-väylämuuntimella
  • Mahdollistaa auton valikoiden käytön Alpinen kautta
  • HVAC (Heating, Ventilation and Air Condition) yhteensopivuus
  • OPS (Optical Parking sensor) yhteensopivuus
  • SIRI -yhteensopivuus
  • Toimii 2nd Gen. Alpine -soittimien kanssa (katso alta yhteensopivat soittimet)
  • Osa ajoneuvon asetuksista tai toiminnoista ei ole tuettuja (Ambient valaistus, Liikennemerkkitunnistus, Active information display)

 

Yhteensopiva:

VW Golf VII * 2013-2016
VW Golf VII * ** 2017->
VW Crafter 2017->

* Poislukien Golf Sportsvan, e-Golf, GTE ja autot joissa Active Info Display (AID). Liikennemerkkien tunnistus jää pois käytöstä ja muutama muu toiminto tai asetus säilyy, mutta niiden hallintatapa vaihtuu
** Ei autot, joissa Discover Pro

Lisätiedot

Merkki

Yhteensopivat tuotteet