Osastot

Alpine KIT-802T5

299,00 

Asennussarja, jolla Alpine X802D-U saadaan asennettua Volkswagen Transporter T5 ja T6 autoihin.

Kuvaus

X802D-U soittimen asennussarja Volkswagen T5 (7H/E/J) vuosimalliin 09/2009 – 06/2015 ja T6 (7H/E/J) 07/2015 ja sitä uudempiin autoihin.

Volkswagen Transporterin kojelauta on haasteellinen erittäin pienen asennussyvyytensä ansiosta, mutta Alpine tarjoaa tähän ainoana valmistajana mahdollisuuden asentaa 8″ näytöllä oleva navigointisoitin, KIT-802T5 asennussarjan avulla.

Asennussarja sisältää kaikki tarvittavat komponentit, kuten Asennuskehyksen sekä kiinnitysraudat, CAN-bus adapterin, rattikaukosäädinsovitteen sekä antenniadapterin. Mukana toimitetaan myös erillinen ”lippa”, joka voidaan asentaa soitinkehyksen yläreunaan parantamaan näytön luettavuutta auringonpaisteessa.

 

Alkuperäiset rattipainikkeet

Alpine X802D-U on hallittavissa myös VW Transporterin T5 / T6 alkuperäisillä rattipainikkeilla. Saat ohjauspyörästä otetta irrottamatta vaihdettua kappaleita, säädettyä äänenvoimakkuutta, hylättyä tai vastattua puheluihin ja jos olet liittänyt iPhonen Alpineen, niin pystyt jopa käyttämään Siriä suoraan rattinapeista.

 

Alkuperäinen näytöt mittaristossa

Mittariston näyttö on yhdistetty Alpinen soittimeen, joten saat sinne tiedot kuten aiemminkin. Näet esim. radiokanavan nimen, kappaleiden sekä artistin tiedot, navigoinnin opastukset ym.ym.

 

Peruutustutkan tiedot

Mikäli autosi on tehdasasenteisella peruutustutkalla, et menetä tämän informaatiota, jos vaihdat autoosi X802D-U soittimen. Uusimman sukupolven Alpinen soittimet näyttävät peruutustutkan tiedot erittäin yksityiskohtaisesti.

 

Ilmastointilaitteen tiedot

X802D-U näyttää muutaman sekunnin ajan tiedot, kun käytät ilmastointilaitetta. Näytölle tulee informaatiot kuljettajan ja apukuljettajan puoleisista lämpötiloista, penkinlämmittimistä, tuuletussuuttimista ym.

 

Yleistä:

  • Yhteensopiva VW T5 facelift T6: Multivan, Caravelle, California, Transporter van ja Transporter Box-wagon (7EA/B/F/H/J, 7HA/B/F/H/J/M/N, 7JB/E/L/Y/Z) .
  • Rattikaukosäädinadapteri CAN-väylämuuntimella, HVAC (Heating, Ventilation ja Air Conditioning) sekä OPS (Optical Parking Sensor) näytön tuki sekä SIRI yhteensopivuus.

KIT-802T5 sisältää:

  • Asennustarvikkeet VW T5 ja T6
  • Rattikaukosäädinadapteri, jossa tuki myös auton alkuperäiselle mittaristonäytölle, johtosarja, Asennustarvikkeet sekä kehykset ja irroitettava häikäisysuoja.
  • Häikäisysuoja soittimen ympärille.
  • Quadlock-johtosarja
  • Antenniadapteri virransyötöllä.

Lisätiedot

Merkki