Osastot

Ale

Alpine INE-W990HDMI Caravan

1049,00  899,00 

Sisäänrakennetulla raskaan kaluston navigoinnilla, joka ottaa huomioon ajoneuvon ulkomitat, painon ja muut mahdolliset fyysiset rajoitukset reittilaskennassa.

DVD-soitin navigoinnilla, HDMI-sisääntulolla, Bluetoothilla, Facebook -yhteensopivuudella, USB- ja Aux-In liitännöillä sekä uudella Alpine SoundMeister pääteasteella.

Todennäköisesti Suomen suosituin 2-DIN jälkiasennusnavigointi!

Kuvaus

Suomen suosituin 2-DIN navisoitin nyt myös raskaan kaluston ohjelmistolla.

Alpine INE-W990HDMI on markkinoiden edullisin DVD- / Navigointisoitin, joka tarjoaa käyttäjälle TuneIt -yhteensopivuuden Facebook-integraatiolla, HDMI-sisääntulon, Bluetoothin puheluita sekä musiikin langatonta striimausta varten, USB-liitännän audio- ja videotoistolla, liittännän peruutuskameralle sekä uuden Alpine SoundMeister -pääteasteen ja entistä paremman MaxTuner -virittimen.

 


Suomenkielinen navigointi 46 maan kartalla

Navigointi kattaa 46 Euroopan maan kartat ja puheopastuksiin sekä navigoinnin valikoihin on valittavissa 29 eri kieltä (esim. Suomi tai Ruotsi).  Navigoinnin käyttö on miellyttävää ja nopeaa aiempaa suuremman muistin ja nopeamman prosessorin ansiosta. Tämä vaikuttaa erityisesti kartan sujuvaan liikkumiseen näytöllä sekä navigoinnin nopeampaan reitin laskemiseen.

Alpinelta tuttuun tapaan laitteen käyttö on erittäin helppoa ja loogista. Navigoinnin aikana näkyy näytön alareunassa radiokanavan tai esim. soivan kappaleen tiedot ja Audio- ja Navigointitilojen välillä voi vaihdella yhdellä näppäinpainalluksella.

 

Raskaan kaluston ohjelmisto

INE-W990HDMI Caravan on erityisesti tehty matkailuautojen sekä raskaamman kaluston navigointilaitteeksi. Laitteen käyttöönoton yhteydessä syötetään ajoneuvon mitat (pituus, korkeus, paino) sekä esimerkiksi ajoneuvon / ajoneuvoyhdistelmän painotiedot.

Tämän jälkeen navigointilaite ottaa aina reitin laskennassa huomioon ajoneuvosi mitat, eikä opasta sinua reitille, jossa autosi ylittää reitillä vallitsevat rajoitukset.
Reittilaskenta huomioi myös mahdolliset rajoitukset tunnelien suhteen sekä esimerkiksi kieltoalueet paketti-, kuorma- ja matkailuautoille sekä erityiset kiellot esimerkiksi perävaunun tai asuntovaunun suhteen.

Tietokanta kattaa seuraavat maat: Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom

 


Moottoritienäkymä

Moottoritienäkymässä näet reitilläsi olevat pysähdyspaikat sekä huoltoasemat. Reitiltä poikkeaminen esim. tankkaamisen vuoksi on helppoa ja nopeaa. Poikkeamisen jälkeen reittiopastus alkuperäiseen määränpäähän jatkuu automaattisesti.

 


Bluetooth

Sisäänrakennettu Bluetooth mahdollistaa puheluiden soittamisen, vastaamisen sekä hylkäämisen suoraan Alpinen kosketusnäytöltä. Puhelinluettelo päivittyy automaattisesti Alpinen muistiin, josta on helppo ja nopea valita soitettava numero sekä neljä eniten käytettyä numeroa voi tallentaa käteviin pikavalintoihin.

 


Laaja valikoima vaihtoehtoja

INE-W990HDMI tarjoaa monia mahdollisuuksia musiikin kuunteluun tai videoiden katseluun. Voit tuoda laitteeseen ääntä ja kuvaa USB-tikulta, HDMI-liitäntää käyttäen, CD- tai DVD-levyltä tai erillisestä Aux-In sisääntulosta. Bluetooth mahdollistaa langattoman musiikin siirron esim. puhelimestasi ja luonnollisesti käytössäsi on myös perinteinen RDS-radio.

Äänenvoimakkuuden säätö kattaa saapuvan äänenvoimakkuuden lisäksi myös lähtevän äänenvoimakkuuden eli mikrofonin herkkyyden säädön. Voit myös tallettaa INE-W990HDMI:n muistiin kolme eri puhelinta ja näistä kahta voidaan käyttää samaan aikaan eli toinen voi olla puhelukäytössä ja toisesta esimerkiksi takapenkkiläiset voivat soittaa musiikkia Bluetoothin kautta.

 


Alpine äänenlaatu

INE-W990HDMI jatkaa Alpinen tuttua linjaa, tarjoten parhaan mahdollisen äänenlaadun kaikissa hintaluokissa. Käytössäsi on kuuden kanavan aikaviivesäädöt, 9-alueinen parametrinen korjain ja näitä pystyt käyttämään myös puhelimesi TuneIt -sovelluksella (iOS / Android)

 


iPhone ja iPod -yhteensopivuus

iPhonen ja iPodin musiikkien hallinta on helppoa ja miellyttävää 6,1″ kosketusnäytöltä. Kytket vain iPhonen USB-lightning -kaapelilla ja pääset käyttämään musiikkitiedostoja suoraan soittimestasi.

 


HDMI-sisääntulo

HDMI-sisääntulo mahdollistaa ulkopuolisen ohjelmalähteen liittämisen INE-W990HDMI soittimeen. Digitaalisen tiedonsiirron ansiosta kuva sekä ääni pysyvät huippulaatuisena.
HDMI-kaapelit myydään erikseen.

 


Liitäntä peruutuskameralle

INE-W990HDMI on yhteensopiva Alpinen peruutuskameran kanssa ja näytölle saadaan haluttaessa myös opastuskeilat helpottamaan peruuttamista. Peruutuskamera kytkeytyy päälle automaattisesti peruutusvaihteen kytkemisen kanssa, vaikka soitin olisi sammutettuna.

 


Rattipainikkeet

Mikäli autossasi on alkuperäiset rattipainikkeet, niin satoihin eri automalleihin on kauttamme saatavissa johtosarjat, joilla rattipainikkeet toimivat myös jatkossa. Useihin autoihin on mahdollista hankkia myös erillinen adapteri, jolla saadaan Alpinen tiedot ohjattua auton mittaristossa olevalle erilliselle näytölle.

 


Alpine TuneIt

TuneIt on ilmaisohjelma, joka on ladattavissa Android- ja iOS -laitteisiin. Ohjelman avulla voidaan INE-W990HDMI:tä säätää puhelimen avulla ja tallettaa omat asetukset Alpinen pilvipalveluun. Ohjelma mahdollistaa myös muiden käyttäjien tekemien asetusten lataamisen sekä niiden testaamisen omassa autossa. TuneIt -sovellus integroituu myös käyttäjän Facebook-profiiliin, jolloin soittimelle tulee tieto saapuvista viesteistä sekä ilmoituksista. Androidin TuneIt toimii Bluetooth-yhteyttä käyttäen langattomasti, mutta iOS-laitteet vaativat USB-kaapelilla puhelimen yhdistämisen soittimeen.

 

Kaikista muista merkeistä poiketen Alpinen Here-kartoilla varustettu navigointi on valmiiksi päivitetty uusimmalla saatavissa olevalla kartalla ja uusimmalla ohjelmistolla.
Käyttäjän ei siis heti ensi töikseen tarvitse aloittaa karttojen päivittämistä, vaan hän pääsee heti käyttämään ajan tasalla olevaa navigointia.

 

 

 • Navigointisovellus erityisesti matkailuautoilijoille sekä ajoneuvoyhdistelmiin
 • DVD- / DVD-R/RW / CD- / CD-R/RW / MP3 / WMA / AAC / DivX -toisto
 • 6,1″ WVGA LCD-kosketusnäyttö
 • Sisäänrakennettu navigointi 46 maan kartalla.
 • Suomenkielinen opastus ja valikot navigoinnille
 • Bluetooth Audio striimauksella (Myös iPhone 5 / iPhone 6) sekä HandsFree -toiminnolla
 • RDS-viritin
 • USB-liitäntä WMA- / AAC- / MP3- / DivX -toistolla
 • iPod- / iPhone-yhteensopivuus
 • iPod- / iPhone -videotoisto (Ei iPhone 5 / iPhone 6)
 • 3 paria linjalähtöjä (4volttia)
 • Subwooferin tasonsäätö vaiheenkäännöllä
 • 9-alueinen parametrinen eq
 • Kuuden kanavan aikaviivesäädöt
 • Yli- ja alipäästösuotimet
 • TuneIt -yhteensopivuus (Android ja iOS).
 • HDMI-sisääntulo
 • 2 x AuxIn (RCA ja 3,5mm)
 • Liitäntä RCA-peruutuskameralle
 • Liitäntä alkuperäiselle rattikaukosäätimelle: Kyllä
 • Liitäntä auton alkuperäiselle näytölle: Kyllä
 • Kello
 • Automaattinen näytön himmennys
 • Kahdeksan eri värivaihtoehtoa näytölle: (Sin. / Vaal.sin. / Turkoosi / Vihreä / Pun. / Oranssi / Tumma kelt. / Valkoinen)
 • Liitäntä lisänäytöille: Ei

Lisätiedot

Merkki

,

Yhteensopivat tuotteet