Osastot

Alpine i902D-G7 (VW Golf 7)

1099,00 

Suurella yhdeksäntuumaisella näytöllä oleva multimediasoitin VW Golf VII

Volkswagen Golf VII* 2013-2016
Volkswagen Golf VII*/** 2017->

 

Kuvaus

Alpine tuo markkinoille nyt toisen sukupolven Alpine Style -soittimen VW Golfiin (VII), joka integroituu autoon täydellisesti, tuoden kaikki nykyajan toiminnot autoosi.

Ainoana laitevalmistajana Alpine pystyy tarjoamaan VW Golfiin jättikokoisen 9″ näytön ja samalla myös esimerkiksi Apple CarPlay sekä Android Auto -yhteensopivuudet, unohtamatta Premium-luokan äänenlaatua sekä lukemattomia eri säätömahdollisuuksia.

 

Apple CarPlay
Apple CarPlay antaa mahdollisuuden soittaa puheluita, käyttää Apple karttoja, kuunnella musiikkia sekä tarjoaa pääsyn viestitoimintoihin. Voit kuunnella Spotifyn tai nettiradioiden kautta musiikkia sekä podcasteja. CarPlay toiminto vaatii puhelimen liittämisen USB-kaapelilla.

 

Android Auto
Android Auto tuo lisää liikenneturvallisuutta, yksinkertaisella ja helpolla käyttöliittymällään. Android Auto ilmaisee tärkeimmät tiedot ”kortteina”. Mikäli käytät Android Auton navigointia, i902D-G7 käyttää Alpinen paikannusta, joka on erittäin nopea, eikä puhelimen omaa paikannusta tarvitse käyttää.

Android Auto on valmiiksi asennettuna Android 10, Android 11 sekä Android 12 käyttöjärjestelmissä. Mikäli käytössäsi on Android 9 tai sitä vanhempi versio, Android Auto pitää asentaa puhelimeen manuaalisesti.

Android Auto infosivu löytyy täältä.

 


Apple CarPlay online-navigointi
Mikäli haluat, voit käyttää Apple CarPlay navigointia, joka antaa opastukset ja neuvoo sinut perille. Suuret kuvakkeet helpottavat navigoinnin seuraamista.

 


Android Auto online-navigointi
Anna Googlemaps:in viedä sinut perille. Android Auto mahdollistaa Googlemapsin käytön, joka ottaa huomioon reaaliaikaiset liikennetiedot, antaa kaistaopastukset ja kertoo selkeästi mihin pitää kääntyä.

Android Auto on valmiiksi asennettuna Android 10, Android 11 sekä Android 12 käyttöjärjestelmissä. Mikäli käytössäsi on Android 9 tai sitä vanhempi versio, Android Auto pitää asentaa puhelimeen manuaalisesti.

 

Ilmastoinnin näyttö
i902D-G7 näyttää kuljettajan ja matkustajan puolen lämpötilat, ilmastointilaitteen tiedot, penkinlämmittimen informaatiot ja muuta. Kun näitä säätöjä tehdään, näyttö aktivoituu automaattisesti muutamaksi sekunniksi.

 

Alkuperäiset rattipainikkeet käyttöön
Alpine i902D-G7 on yhteensopiva auton alkuperäisten rattipainikkeiden kanssa. Vaihtaessasi auton alkuperäisen soittimen, et menetä rattinappiohjausta, vaan pystyt jatkossakin säätämään äänenvoimakkuutta, vaihtamaan kappaleita / radiokanavia ym.ym.

Mikäli iPhone on liitettynä Alpineen, voit käyttää myös Siri-toimintoja rattinapista.


Navigointi
Alpine i902D-G7 ei sisällä sisäänrakennettua navigointia, mutta pystyt käyttämään Apple CarPlayn tai Android Auton tarjoamaa navigointia. Riippumatta siitä, käytätkö iOS tai Android -puhelinta, yhdellä painalluksella pääset navigointisovellukseen.

 

Peruutustutka
Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutustutkalla, et menetä tätä ominaisuutta soittimen vaihdon yhteydessä. Peruutustutka on Alpinen kanssa yhteydessä ja näet etäisyystiedot suurelta näytöltä. i902D-G7 peruutustiedon tarkkuutta on parannettu entisestään ja näet pienimmätkin yksityiskohdat aiempaa selkeämmin.

 

Peruutuskamera
Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutuskameralla, saat erillisen adapterin avulla liitettyä sen myös Alpinen näyttöön. Kameran kuva tulee automaattisesti näkyviin, kun kytket peruutusvaihteen.

 

Ajoneuvon tiedot
Saat kaikki auton tärkeimmät tiedot soittimeesi, aina polttoainemäärästä turbon ahtopaineisiin asti.

 

Dynaudio yhteensopivuus
Alpine Style -soitin on yhteensopiva myös VW Golf 6 Dynaudio -laitteiston kanssa. Tarvitset APF-H100DY adapterin, jolla saat liitettyä Alpine Style -soittimen Dynaudio vahvistimeesi.

 

9″ High-Resolution kosketusnäyttö
i902D-G7 soittimen 9″ kosketusnäyttö hakee vertaistaan. Tämä on suurin näyttö, mitä VW Golf VII:n pystytään asentamaan. Näytön kuva-ala on yli kaksi kertaa suurempi kuin auton alkuperäinen 5″ RNS310/315 näyttö, joka löytyy useimmista VW Golfeista.

 

 


Mittaristo
Mittaristossa oleva näyttö on myös yhteydessä Alpinen soittimeen. Näet mittaristossa radiokanavatiedot, kappaleiden nimet sekä artistitiedot.

 

Sisäänrakennettu Bluetooth
Bluetooth mahdollistaa langattoman yhteyden puhelimen ja i902D-G7 soittimen välille. Voit kuunnella musiikkia sekä soittaa ja vastata puheluihin handsfreenä.

 

Hi-Res Audio
i902D-G7 toistaa myös häviöttömät FLAC-tiedostot ja tukee 24/96 ja 24/192 tiedostoja.

 

Esiasetetut taajuuskäyrät
10 esiasetettua taajuuskäyrää mahdollistavat nopean ja helpon soundin muokkaamisen musiikkityypin ja oman mielen mukaan.

Etu- ja takasäätö
Balance- ja Fader säädöt on helppo tehdä ristikkoa liikuttamalla tai erillisillä nuolinäppäimillä. Esim. subbarin tasonsäätö sekä vaiheenkääntö löytyvät samalta näytöltä.

Jakosuotimet
Etu- ja takakaiuttimille on ali- ja ylipäästösuotimet, joissa myös valittavissa / -6 / -12 / -18 / -24 dB/okt. jakojyrkkyydet.

Aikaviivesäädöt
Voit viivästää kaikkia kaiuttimia yksilöllisesti, saadaksesi stereokuvan mahdollisimman luonnolliseksi.

 

GPS ja Glonass -paikannus
i902D-G7 ei sisällä omaa navigointia, mutta voit käyttää navigointiin Apple CarPlay tai Android Auto* -sovelluksia. i902D-G7 sisältää kuitenkin oman ulkoisen paikannusantennin ja laite käyttää perinteisen GPS-paikannuksen lisäksi myös Glonass -paikannusta. Tämä tarjoaa paremman, nopeamman sekä luotettavamman paikannuksen esimerkiksi vuoristoissa sekä kaupungeissa korkeiden rakennusten läheisyydessä. Enemmän sateliitteja = Parempi tarkkuus.

 

Käynnistyslogo
Alpine i902D-G7 käynnistyy automaattisesti kun avaat auton keskuslukituksen. Valitsemasi käynnistyslogo toivottaa sinut tervetulleeksi ja kun istut autoon, laite on heti käyttövalmiina. Alpine tarjoaa neljä eri käynnistyslogoa (Golf, GTI, GTD ja R), mutta persoonallisten käynnistyslogojen tekeminen itsekin on mahdollista.

 


DVD-soitin lisävarusteena
DVD-/CD-pyöritin
Voit liittää i902D-G7 soittimeen erillisen CD- / DVD-soittimen, joka kytketään HDMI-kaapelilla, joka takaa kuvan ja äänen siirtymisen häviöttöminä. 1-DIN kokoinen soitin voidaan asentaa esim. hansikaslokeroon ja kaikki hallinta tapahtuu i902D-G7 kosketusnäytöltä.

 


Liitäntä vahvistimille
KTX-PRE1 etu-, taka- ja subbarilinjalähtö myydään erikseen.

 

 

Yhteensopivuus:

Volkswagen Golf VII* 2013-2016
Volkswagen Golf VII*/** 2017->

*paitsi Golf Sportsvan, e-Golf, GTE ja autot jotka varustettu Active Info Display (AID) näytöllä. Liikennemerkkitunnistusta ei tueta. Muut asetukset säilyvät, mutta niiden käyttötapa saattaa muuttua.

** paitsi autot joissa Discover Pro

HUOM: Soittimesta saatavissa myös X902D-G7 versio, jossa sisäänrakennettu navigointi TomTom -kartoilla ja kolmen vuoden ilmaisilla päivityksillä.

Android Auton asentaminen
Mikäli käytössäsi on Android 9 tai sitä vanhempi versio, Android Auto pitää asentaa puhelimeen manuaalisesti. Team #peränurkka on tehnyt seikkaperäisen videon asentamisesta videon.

 


DVR-C320S yhteensopivuus
Tämä soitin on yhteensopiva Alpine DVR-C320S kojelautakameran kanssa. Voit katsoa kameran tallenteita soittimen näytöltä ja pääset muuttamaan kaikkia kameran asetuksia kosketusnäytöltä. Kameran tarkemmat tekniset tiedot löydät täältä.

 

 

Lisätiedot

Merkki

Yhteensopivat tuotteet