Osastot

Alpine KIT-HALO-G7

450,00 

Asennussarja, jolla asennat Alpine Halo9 tai Halo11 soittimen ”seiska-korimallin” VW Golfiin (08/2013 – 02/2017)

Yhteensopivat soittimet:

 • iLX-F905D (myydään erikseen)
 • iLX-F115D (myydään erikseen)
 • iNE-F904D (myydään erikseen)

Kuvaus

KIT-HALO-G7 on asennussarja, jolla saat asennettua VW Golfiin Alpine iLX-F115D, iLX-F905D tai iNE-F904D soittimen.Et menetä peruutuskameraa tai -tutkia
Mikäli autossasi on Volkswagenin alkuperäinen peruutuskamera ja/tai alkuperäiset peruutustutkat, KIT-HALO-G7 tukee näitä toimintoja. Saat halutessasi tutka- ja kameranäkymän Alpinen soittimen näytölle myös samanaikaisesti.

 Ilmastointilaitteen näyttö
Kun säädät auton VW Golfin ilmastointia, Alpine näyttää nämä tiedot suurella näytöllä ja ilmaisee muun muassa kuljettajan sekä matkustajan puolen lämpötilat, penkinlämmittimien tiedot sekä puhallusvoimakkuuden.
Informaatiot tulevat muutamaksi sekunniksi näytölle automaattisesti, kun ilmastointilaitteen jotain säätöä muutetaan.

 Mittaristonäyttö
KIT-HALO-G7 tukee myös auton mittaristossa olevaa MFD-näyttöä. Saat näkyville mm. radiokanavien nimet ja informaatiot.
Lisäksi mittaristo näyttää navigoinnin opastusnuolet (vain INE-F904D:n sisäänrakennetulla navigoinnilla, ei CarPlay / AndroidAuto navigoinnilla).

 Auton asetusten hallinta
Kun VW Golfin tehdasasenteinen soitin vaihdetaan, on erityisen tärkeää, ettei menetetä alkuperäisen soittimen kautta hallittavia auton asetuksia. Alpine tarjoaa tähän ainutlaatuisen ratkaisun, jolla pääset muokkaamaan auton asetuksia uuden soittimesi kosketusnäytöltä.*

*) Mikäli alkuperäisessä soittimessa on liikennemerkkien tunnistus, tämä toiminto jää pois käytöstä.
*) Auton asetusvalikot ovat englannin kielellä.

 Alkuperäiset rattipainikkeet
KIT-HALO-G7 tukee myös autosi alkuperäisiä rattipainikkeita. Pystyt tekemään perustoiminnot irrottamatta käsiä ratista, kuten mykistämään soittimen, vaihtamaan esim. ohjelmalähdettä tai radiokanavaa, säätämään äänenvoimakkuutta ym.

 Yhteensopivat soittimet
KIT-HALO-G7 on yhteensopiva seuraavien Alpine-soittimien kanssa: iLX-F115D, iLX-F905D ja INE-F904D

 Alkuperäinen mikrofoni
Mikäli autossasi on Volkswagenin oma handsfree-mikrofoni, KIT-HALO-G7 mahdollistaa tämän yhdistämisen Alpineen, joka helpottaa ja nopeuttaa asennusta.
Huom: Mikäli autossasi ei ole alkuperäistä mikrofonia, tarvitset mikrofonin (varaosanumero: 3BO 035 711 B B41) sekä KWE-901G7MIC välikaapelin.

 Kaksi USB-sisääntuloa
Alpine KIT-HALO-G7:n mukana toimitetaan USB/Aux -liitäntä, jolla korvaat auton alkuperäisen USB-liitännän. Tämä mahdollistaa USB-liitännän käytön kuten olet siihen tottunut alkuperäiselläkin soittimella.


Yhteensopivuus

 • Volkswagen Golf VII 08/2013 – 02/2017
  • Autot, joissa eCall hätäpuhelutoiminto vaativat 1424-28 adapterin
  • Autot, joissa ei ole tehdasasennettua HF-mikrofonia, vaativat alkuperäisen mikin (varaosanumero: 3BO 035 711 B B41) sekä KWE-901G7MIC välikaapelin.
  • KIT-HALO-G7 ei tue alkuperäisen soittimen liikennemerkkitunnistusta
  • KIT-HALO-G7 ei ole yhteensopiva seuraavien mallien kanssa: VW Golf Sportsvan, VW e-Golf, VW Golf GTE ja autot, joissa Active Info Display näyttö mittaristossa ja/tai Dynaudio Sound System

Lisätiedot

Merkki

Yhteensopivat tuotteet